VIKAN Detaljna četkica s rubom za struganje

11,15 KM

Vrlo učinkovita četka za detaljno čišćenje s dodatnim rugom za struganje. Čvrsti strugajući rub pogodan je za otpuštanje vrlo tvrdokorne prljavštine s površina. Ravana drška pruža dobru potporu i kontrolu u ruci za razne zadatke čišćenja. Tijekom čišćenja možete primijeniti dodatnu silu pritiskom kažiprsta na glavu četke tijekom čišćenja.

   

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Detaljna četkica s rubom za struganje dizajnirana imajući na umu brojne probleme s kojima se korisnici susreću održavajući higijenu uskih i teško dostupnih mjesta. Čvrsta vlakna ukloniti će i najtvrdokornija zaprljanja. Ukoliko ste koristili četkicu za zube kao pribor za čišćenje, onda sigurno znate gdje sve možete koristiti ovu četkicu. Odlično je rješenje kao četka za fuge, tuš kabine, sanitarije, sifone, odvode… U industriji je nezamjenjiva kod čišćenja strojeva, strojnih elemenata, dijelova, brtvi, spojeva, plastičnih i metalnih transportnih traka i sličnih mjesta. Čistoća i razina higijene svakim danom sve su važniji faktori percepcije i ocjene usluge i Vikan svojim proizvodima znatno olakšava postizanje visokog standarda, gdje nije iznimka ni ova četkica.

Detaljna četkica s rubom je dostupna u tri različite boje za odvajanje zona rizika. Preporučamo uvijek koristiti različite boje za različite (prema riziku) poslove čišćenja.

Za potrebe korištenja detaljnje četkice na vrućim površinama (temperaturama višim od 121 stupnja Celzijusa) koristite detaljnu četkicu otpornu na toplinu.

Deklaracija o sukladnosti (Declaration of Compliance)

Dodatne informacije

Boja

, ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “VIKAN Detaljna četkica s rubom za struganje”